Рўйхатдан ўтган парол ёки логинингизни ёзинг
Ижтимоий тармоқлар орқали киринг:
Ёки рўйхатдан ўтинг:
Исмингиз
Э.Почтангиз
Паролингиз
Паролни такрорланг
Рўйхатдан ўтиш тугмасини босишингиз билан сайтдан фойдаланиш қоидалари билан ҳам танишиб чиққан бўласиз

Денгиз гуручи (Морской рис)

00:00 / 08.07.2009 | eski savollar | 3109
Шайх хазратлари. 4 кошик денгиз гуручини (Морской рис) хом бир литр сувга солиб, 3-4 кошик шакар аралаштириб 7-8 дона майиз ва 3-4 дона туршак солиб, 1-2 кун давомида салкин жойга куйиб тайёрланади. Денгиз гуручи 1-2 кунда 2 бараварига усади ва уни кайта ювит кайта - кайта шундай тайёрланайверади. Ундан чиккан яъни тайёр булган сувни бошка идишга куйиб олиб 5 кун давомида ичилади. Шунда бу аралашма (настойка) истеъмолга тайёр булади. Яъни сал ажиганрок холга келади. Жуда купчилик хозирги кунда шундан ичиб даволаняпти. Савол: Шу тайёрланган ажиткини (настойка) ичиб даволанса буладими?

Шайх Муҳаммад Содиқ Муҳаммад Юсуф роҳимаҳуллоҳ:

Маст қилувчи ҳолатга сабаб бўлса, бўлмайди.

Топ рейтинг www.uz Openstat